Mirësevini në EURO ARTI

Firma Euro Arti është firmë me traditë 25 vjeqare në industrinë e automobilizmit, e cila bën shitjen me shumicë dhe pakicë të gomave,  akumlatorëve dhe baterive. Për më tepër në servisin tonë ne u ofrojmë shitjen dhe ndërrimin e vajrave motorike. Në servisin tonë për gomat e blera  montimi dhe  balancimi është falas po ashtu edhe për bateritë tona.

Stafi ynë është staf profesional me përvojë  pune të gjatë dhe i njohur për  shërbimet e tij cilësore.

Ju mirëpresim!