PËR NE

Firma Euro Arti është firmë me traditë 18 vjeqare në industrinë e automobilizmit, e cila bën shitjen me shumicë dhe pakicë të gomave të kompanisë së njohur Continental si dhe të brendeve të tjera të njohura si: Uniroyal, Gislaved, Barum, Sportive, General tire etj.

Euro Arti po ashtu bën shitjen me pakicë dhe shumicë te akumlatorëve Jasz plastic”  të cilët prodhohen në Hungari dhe janë të përfaqësuar në tërë Evropën.

Në servisin tonë për gomat e blera montimi edhe  balancimi është falas po ashtu edhe për bateritë tona.

Për më tepër në servisin tonë ofrojmë shitjen dhe ndërrimin e  vajrave motorike të brendeve të njuhura siç janë: Castrol , Champion, Wolf, Bp dhe të brenedeve të tjera  të njohura si dhe të filtrave të Frad, Man dhe Champion.

Stafi ynë është staf profesional me përvojë  pune të gjatë dhe njihet për  shërbimet e tij cilësore.

Ju mirëpresim!